Member of La Bergère Group

Expats

Met zijn 11 long-term huurappartementen biedt Seven to Living een passend antwoord op het huisvestings- vraagstuk van expats. 
 
Jaarlijks worden er door multinationals als Vodafone, Koninlijke DSM N.V. en Sabic honderden internationale werknemers uitgezonden naar Maastricht. De werkgever en in sommige gevallen de expat zelf moet op zoek naar tijdelijke huisvesting.
 
Dit huisvestingsvraagstuk kan u als werkgever of expat heel wat hoofdbrekens bezorgen. Een gewoon huurappartement is vaak geen optie en bovendien bent u onbekend met de regels en procedures. Een hotel lijkt een voor de hand liggende oplossing, maar een langdurig verblijf loopt al snel in de papieren. 
Een long-term huurappartement van Seven to Living bespaart u heel wat kopzorgen. Onze appartementen zijn namelijk centraal gelegen, volledig gestoffeerd en gemeubileerd, en de huurprijs is all-in, dat wil zeggen inclusief gas, water en elektriciteit. Uw draadloos internet is zelfs al in de lucht.
 
Voor praktische info omtrent relocation kunt u terecht op de website expatguideholland.com. Wilt u het hele relocation-traject in goede banen laten leiden? Dan kunt u gebruikmaken van een zogenoemde Relocation Service. Zij helpen u met alle formaliteiten, de verhuizing enzovoorts. De namen van enkele Relocation Services vindt u op voornoemde website. 
 
Ook Seven to Living doet er alles aan uw verblijf in Maastricht zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom profiteren uw gasten van korting op hun overnachting in Townhouse Designhotel Maastricht.